Testimoniale

Unul dintre cei mai mari pedagogi din perioada interbelica, G.G. Antonescu, scria intr-una din cartile sale: “Pentru a fi un profesionist nu e suficient sa-ti cunosti meseria, ci trebuie sa fii, mai presus de orice un om bine informat”. Aceste lucruri le-am gasit la Virgil. Un inginer care isi cunoaste meseria, si o cunoaste foarte bine, dar si un om foarte informat, asadar, un profesionist.

Prima intalnire a fost atunci cand cautam o rezolvare pentru o problema de topografie. Solutia lui a fost una prompta, inginereasca dar in acelasi timp simpla si de efect. Ulterior am colaborat la mai multe proiecte in domeniul constructiilor civile si industriale. Pe langa servicii de topografie inginereasca pe santier, am beneficiat si de consultanta pe domeniul sau de expertiza. De fiecare data a dat dovada de profesionalism, seriozitate si respect fata de colaboratori.

George STOIAN, Head of Environmental Business - at AECOM, Romania
http://aecom.com/
gheorghe.stoian@aecom.com

Colaborarea cu domnul Virgil Dulgheru s-a desfasurat pe mai multe planuri: atat pe partea de prestari de servicii cat si pe partea de consultanta. Prin profesionalismul de care a dat dovada am reusit sa ducem la bun sfarsit proiecte importante de constructie obiective civile, industriale sau de infrastructura. In ceea ce priveste consultanta, experienta de cadru didactic universitar si-a spus cuvantul in formarea tinerilor absolventi, proaspat angajati ai societatii noastre.

Ing. Dipl. Florentin BODA, Director General
http://generalsurveycorporation.ro/
office@generalsurveycorporation.ro